Domain regisztráció webszolgáltatások

Email tárhely internetszolgáltató? Ezek az erőforrások hihetetlenül drágák lennének, ha meg kellene vásárolnia őket, és az idő nagy részében kihasználatlanul állnának. A pénzügyi igazgató meggyőzése arról, hogy ez a vállalat pénzének legbölcsebb felhasználása, nehéz kihívás lenne. A felhő előnye az, hogy a felhőalapú árképzés azt jelenti, hogy az összes erőforrást elérheti, amikor szüksége van rájuk, de nem kell fizetnie értük, amikor nincs rájuk szüksége. Így bármikor végezhet Big Data-elemzést, amikor csak szüksége van rá, de mindezt megfizethető áron.

Hány domain név adható hozzá a tárhelyhez? Email tárhelyekhez egy “fődomain”, korlátlan számú aldomain és parkolt domain adható hozzá. Azonban különálló postafiókok csak a fődomainre és annak aldomainjeire készíthetőek, a parkolt domainek esetén domain (pl. domainnevem.com-ről domainnevem.hu-ra) vagy email cím szintű átirányításra van lehetőség. Dedikált cPanel: Felhő alapú, dedikált cPanel megoldás, NVMe tárolóval és DDOS védelemmel valamint üzemeltetéssel. Nem kell senkivel osztozni az erőforrásokon! Találjon további információ a webhelyen Email tárhely. Automatizáció: Mottónk az automatizálás. Önkiszolgáló Ügyfélportálunkon a felmerűlő feladatok nagy részét könnyedén elvégezheted.

De mennyire népszerűek ezek az új gTLD-k, és hogyan használják őket? E kérdések megválaszolásához először azokat nézzük meg, amelyeknek a legtöbb domainje van regisztrálva az adott zónafájlokban. Az első, második és harmadik helyen a .xyz (4 millió), a .online (2 millió) és a .top (kicsit kevesebb mint 2 millió) áll. Ha azonban csak a zónafájlban felsorolt domainek számát nézzük, nem derül ki, hogy a domain valóban egy aktív weboldalhoz kapcsolódik-e. Ha megnézzük, hogy a domainek hány százaléka kapcsolódik aktív weboldalhoz, azt látjuk, hogy a legnagyobb új gTLD-k közül a .online, a .tech és a .store a legmagasabb: a domainek 41%-a, 40%-a, illetve 37%-a vezet aktív weboldalra.

Ez egy gyakori probléma és nem egyszerűen azért, mert vannak más szervezetek ugyanezzel a névvel. Egyes cégek több ezer használaton kívüli domainnevet regisztráltatnak csak azért, hogy nyereséggel eladhassák őket, amikor valaki másnak is kell. Ha úgy találja, hogy a domainnév már foglalt, az első lépés az, hogy meglátogatja az oldalt, és megnézi, hogy a weboldal él-e és használják-e. Ha igen, és a webhely sikeresnek tűnik, akkor kicsi az esélye annak, hogy meg tudja vásárolni, és lehet, hogy alternatív domainnevet kell keresnie. Ha nincs élő webhely, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megvásárolható. Ellenőrizze a Whois-adatbázist, hogy megtudja a webhely tulajdonosát, így ajánlatot tehet. Nincs azonban garancia arra, hogy a tulajdonos eladja és azt kérhet, amennyit akar.

Pontosan két héttel a WordPress 6.1 (kódneve Misha) kiadása után most egy kisebb frissítés is elérhető a WordPress 6.1.1 kiadásában. Ez a kisebb kiadás 29 hibajavítást tartalmaz a WordPress Core részében és 21 hibajavítást a Block Editor részben. A kisebb frissítések talán nem kapnak akkora felhajtást, mint a nagyobb kiadások, de ugyanolyan fontosak (ha nem fontosabbak) a WordPress weboldalak üzemeltetői számára. Ez azért van így, mert a kisebb frissítések olyan problémákat is orvosolhatnak, amelyek a vállalkozásokat és a webhelyeiket ellehetetleníthetik, ha nem javítják ki őket gyorsan. Találjon további információ ezen a webhelyen https://www.awh.hu/.