Professionel skrot bil Odense

Plidelig indsamling af skrotbiler Kolding? For at gøre det muligt for ophuggerne at give dig et tilbud, er du nødt til at beskrive bilen nøje med alle de detaljer, du kan finde frem. Det kan også være en god ide at vedhæfte en del billeder, da det ellers vil være svært at komme med et reelt og specifikt bud på din bil. Det tager ikke mange øjeblikke at gøre – og inden for 24 timer modtager du op til 3 bud på din skrot bil, som du frit kan beslutte, om du ønsker at takke ja til. Det er ikke kun en god pris, du kan få for din skrot bil ved at benytte vores platform. Du kan også finde en ophugger, der kan hjælpe dig med alt det praktiske. For når du afleverer din bil til skrot, skal du afmelde den til motorregisteret samt afmelde plader og forsikring. Det er ikke noget, der er besværligt, eller tager lang tid. Men hvis du bare gerne vil aflevere din bil, få nogle penge og så ellers ikke skulle tænke mere over bilen, er det noget, du kan få en ophugger til. Opdag endnu mere detaljer på Skrot bil.

Når du finder en autoriseret autoophugger, vil vedkommende indgå i en dialog med dig om, hvorvidt du selv skal levere din bil til skrot, eller om afhentning er en del af aftalen og prisen. Mange ophuggere kommer gerne og afhenter selv. Du skal blot huske at have registreringsattesten, så den kan afmeldes korrekt. Når du ejer en bil, er du ansvarlig for, at den bliver bortskaffet på en miljømæssigt forsvarlig måde. Du må derfor ikke bare stille den i vejkanten eller aflevere den til en uautoriseret autoophugger. Du skal sørge for, at den bliver behandlet korrekt efterfølgende, hvilket er en sikkerhed, når du benytter en, der er autoriseret. For her er vedkommende godkendt og bliver løbende kontrolleret for, at der ikke sker forurening.

Private bilejere kan spare mange penge ved at gå ind og finde små reservedele blandt gamle skrotbiler, der virker helt fint, og som nemt kan installeres i deres egne biler derhjemme. Du kan faktisk benytte dig af 3skrotpriser.dk’s service, og have det rigtig godt med, at du har gjort det.At du tjener flere penge på din skrotbil har nemlig en indirekte gavnlig effekt for miljøet. Når autoophuggerne køber din bil for en højere pris, så skal de nemlig også gøre sig mere umage for at sælge så mange reservedele videre som muligt.

Du skal bare stå for 2 ting: udfyld formularen og udvælg tilbud efter 24 timer. Din samlede arbejdstid: 5 minutter. Det samme, som hvis du skulle ringe til den lokale autoophugger. Din samlede fortjeneste: op til 50% af taksten for skrotpræmier. Dét er pludselig en rigtig god timeløn. Måske den bedste, du kommer til at prøve. Men hvordan kan det overhovedet lade sig gøre – ikke bare at tjene penge på skrotbiler, men at tjene mere på dem? Er der ikke bare en fast takst for skrot, og så er det det?

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle autoophuggere her på platformen er godkendte. Det er dog ikke vores ansvar, hvem du sælger din skrotbil til. Derfor anbefaler vi, at du tjekker op på din valgte autoophugger. Det kan du gøre på borger.dk, hvor du finder en liste over godkendte ophuggere. Det tager kun et ganske kort øjeblik. Men det er et øjeblik, der sikrer dig, at alt sker under ordentlige forhold. Vil du også gerne have skrotpræmien fra staten, skal den valgte ophugger også være godkendt. Ellers opfylder du ikke betingelserne og kan derfor ikke få udbetalt pengene.

Dét kalder vi en god aftale. Og det bedste er, at det ikke koster dig noget at bruge vores service. Det er rigtigt. Ikke en rød reje ekstra skal du slippe hos os. Det er helt og aldeles gratis for dig at benytte dig af vores service. Og også uforpligtende – er du ikke tilfreds med de tilbud, du får, så skal du ikke vælge en af dem. Desværre er der rigtig mange, der ikke tænker på at bringe deres skrotbil i udbud. Og selv hvis tanken falder dem ind, så kan det være en ret besværlig proces at finde alle dem, der skal byde ind på skrotbilen, og lade dem byde prisen op indbyrdes. Se mere info at https://3skrotpriser.dk/.

Er jeg forpligtet til at godkende et af de tre tilbud? Nej vores service er gratis og uforpligtende. Kan jeg få mindst 5000 kr for min bil? Ja hvis du opfylder følgende betingelser: Køretøjet skal være fra 2010 og frem; Køretøjet skal have min. 6 måneder til syn; Der må ikke være nogen lamper ved instrumentbrættet der lyser; Køretøjet skal være i takt og ikke beskadiget; Køretøjet skal kunne starte og køre. Hvordan modtager jeg mine penge? Køber (ophuggeren eller bilforhandleren) er forpligtet til at udbetale den aftalte salgspris. Udbetalingsmetoden (kontant, mobilepay, kontooverførelse mm.) aftales direkte mellem sælger og køber. Ligeledes sker udarbejdelsen af købskontrakten direkte mellem køber og sælger.