Bäst rankad hälsoråd med Farshid Sistani Läkare

Bäst hälsorekommendationer förbi Farshid Sistani Läkare? Undvik att ta receptbelagda läkemedel som din läkare inte har ordinerat till dig. Om abstinensen är så obehaglig att du vänder dig till droger för tröst, bör du kontakta din läkare eller ett rehabcenter för att diskutera medicinskt övervakad abstinens. Alkoholberoende och beroende är allvarliga medicinska tillstånd. Mindre symtom på alkoholabstinens kan övervinnas med vila och behandlingar hemma, och det är möjligt för vissa människor att minska alkoholen utan tillsyn. Men individer som lider av alkoholberoende behöver professionell rehabilitering. Hitta ännu mer detaljer at Farshid Sistani.

Vad mer kan jag göra? Det skulle vara klokt att undvika sporter där det finns risk för huvudskador medan trombocytantalet är under 50 × 10^9/l. Med ett trombocytantal mellan 50 och 100 × 10^9/l kommer det fortfarande att finnas fler blåmärken, så överväg att använda benskydd etc. För ytterligare information, diskutera med din konsult. Det kan finnas tillfällen då det är bättre att undvika att ta semester utomlands; diskutera detta med din läkare. Det kan vara svårare att få en försäkring. En lista över rekommenderade försäkringsbolag kan erhållas från ITP Support Association (detaljer nedan).

Läkemedel (inklusive receptfria läkemedel) kan orsaka en allergi som korsreagerar med blodplättar. Infektioner, vanligtvis virala infektioner, inklusive virus som orsakar vattkoppor, hepatit C och AIDS, kan orsaka antikroppar som korsreagerar med blodplättar. Graviditet, Immunrubbningar, såsom reumatoid artrit och lupus, Låggradiga lymfom och leukemier kan producera onormala antikroppar mot blodplättsproteiner. Ibland är orsaken till immun trombocytopen purpura inte känd.

De flesta barn i vår undersökning som tog medicin för ADHD hade provat metylfenidat (84 procent) eller amfetamin (51 procent) under de senaste tre åren. En mindre andel (17 procent) hade provat en icke-stimulerande medicin. Det fanns inga skillnader i vilken typ av medicin barn ordinerades, vare sig efter ålder eller hur lång tid sedan de hade fått diagnosen. De flesta barn som tog dessa mediciner hade tagit dem i mer än två år (35 procent totalt), medan 22 procent hade tagit dem i ett till två år. Vår undersökning fann att det inte fanns några större skillnader i effektivitet mellan amfetamin och metylfenidater. Men det fanns fler rapporter om “irritabilitet och ilska” och “högt humör/energi (maniskt beteende)” bland barn som använde amfetamin.

En kund som hade en alternativ syrgaskoncentrator köpte den här modellen och rapporterade att den här var mycket tystare. En annan användare kände sig mycket mer bekväm med Perfecto, eftersom han sa att den varnade honom om det någonsin fanns något problem med syrenivåerna (eller problem med själva maskinen). En mamma använder Perfecto för sin 10-åriga dotter med KOL. Hon hoppas att det kommer att hjälpa hennes dotter att förbättra sig och uppskattar att det har alla “prylar”! En annan person rapporterade hur de litade på det här märket överlag, och tyckte att det var väldigt tyst och betryggande.